PORT MELBOURNE RESIDENCE – THE BLOCK

To be part of something so impressive like ‘The Block’ and to work for clients who won ‘The Block’ overall, was such a wonderful opportunity. With an extremely tight timeline and budget constraints, we managed to create a space that incorporated a good mix of materials, such as timber and stone. Installing a water feature and a fireplace enhanced the area physically and made it feel like more of an outdoor entertainment space.

 

The space was quite adaptable and it could of been designed in a number of different ways. In this case we used lots of greenery and wall features above the seating area to transform the space.

 

Overall, working on ‘The Block’ was at times an interesting experience, in regards to working in front of the camera and being in the midst of a lot of different tradesmen, however seeing the overall finished product on television was an amazing experience.